Emmeselle AS er en norsk familiebedrift som ble etablert i Oslo i 2012 av illustratør / kunstner Mona Stenseth Erlandsen fra Fauske, Nordland. 

Strekens eier lar seg inspirere av skandinavisk folklore og norsk populærkultur gjennom de siste tiårene - og har et ønske om å formidle minner, felles forankring og følelsen/forståelsen av hva det er som gjør oss skandinaver til de vi er. Hennes norske serier har blitt godt mottatt av publikum og kunder både gjennom netthandel og forhandlernettverk.

I dag er vi representert hos et hundretalls forhandlere som selger norskproduserte Emmeselle i form av kort, plakater, kunsttrykk og interiørvarer. På ferden har vi hatt utstillinger, et Pop-up showroom på Frogner, deltatt som utstillere på årlige designmesser siden 2013. Høsten 2015 ble "Minneboken - Norsk nostalgi" gitt ut på Aschehoug forlag og oppsummerte serien "Norsk nostalgi" i bokform som en gavebok med 50 illustrasjoner og korthistorier av Mona Stenseth Erlandsen (tidl. Larsen) og forfatter Selma Lønning Aarø. Illustrasjonene har også vært avbildet og omtalt i en rekke magasiner, blogger eller i TV-produksjonen "Eventyrlig Oppussing" på Tv3. 

 

Trenger du produktfoto? Last ned i høy oppløsning HER!

 Skjermbilde 2016-01-18 kl. 19.39.52 

 

 

Kontakt oss gjerne!

Mona Stenseth Erlandsen
Tlf: 99463738
mona(at)emmeselle.no

Marius Erlandsen
Tlf: 99640012
marius(at)emmeselle.no

Lydia Gieselmann
Tlf: 46929757
lydia(at)emmeselle.no