Emmeselle AS er en gavebutikk på nett – og norsk leverandør/produsent tuftet på streken til billedkunstner / illustratør Mona Stenseth Erlandsen.

Siden 2012 har vi levert kunstkort og kunsttrykk til gave / interiørbransjen, med fokus på norsk identitet og kultur. Vi er et familieeid selskap med fokus på skaperglede, kunst og kultur. Vårt kontor, atelier, nettbutikk og pakkelager holder til i det gamle kulturhuset i Porsgrunn, herskapelige Villa Frednes.

Vi trykker produktene våre lokalt i Telemark på tykt, eksklusivt 300 grams papir fra Småland. Vårt ønske er å fokusere på miljøet og vi trykker på Svanemerket trykkeri, på ubleket miljøpapir fra produsent som kan skryte av å ha verdens mest klimavennlige papir! I 2017 kuttet vi ut cellofan og forsøker å strekke oss etter en så bærekraftig drift som vi får til.

Akkurat derfor kaller vi vårt hovedprodukt for “kortreiste kunstkort” hvor det er kort vei fra atelier, til trykkeri og til deg der ute.

I 2020 utvider vi nettbutikken til å også inkludere gaver og inspirerende interiørdetaljer – og vi ønsker å tilby ferdige presanger med personlig touch, som også kan leveres rett hjem til gavemottaker. 

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook!

@emmeselle