FORHANDLER

Emmeselle har siden 2012 produsert papirvarer inspirert av norsk kulturarv. Vi er representert hos ulike forhandlere rundt i hele landet, fra museumsbutikker til gårdshandlerier og gave/interiørbutikker. 

Vårt hovedfokus og nisje er kunsttrykk og kunstkort med norsk strek. Vi trykker i Norge med motiver som minner om tiden som var. 

 

 

 

Vil du bli forhandler?

Registrer deg HER og vent på tilbakemelding fra oss med login for å komme inn i bestillingssystem for forhandlere. (Tar som regel kort tid!) Ta gjerne kontakt for mer informasjon. Du kan også sende en e-post på post@emmeselle.no eller ringe 994 63 738 om du trenger hjelp på sparket. 

Er du allerede forhandler?

Om du allerede er registrert i vårt system, kan du logge deg inn med brukernavn og passord på "Din konto" nederst på siden for å få tilgang til direkte bestilling og egen profil. For å få tilgang til passord, tast inn registrert e-postadresse og få sendt nytt passord på direkten. Trenger du hjelp? Ring tlf 994 63 738 eller send oss en mail så hjelper vi deg sette opp ordre eller bistår med det som er av behov.

 

LOGG INN

Se kart med alle våre forhandlere her 

Har du glemt passordet? Få tilsendt nytt herfra.