Om Emmeselle AS

Emmeselle AS er en norsk familiebedrift som ble etablert i Oslo i 2012 av kunstner/illustratør Mona Stenseth Erlandsen fra Fauske, Nordland. 

Monas bakgrunn er fra reklamebransjen, hvor hun har jobbet som grafisk designer og formgiver i Bergen – og etterhvert Oslo. Maleri og skapertrang har alltid tatt stor plass i hverdagen hennes – lenge før det ble til en bedrift. Fulltidsjobben som designer ble byttet ut da hobbyen ble fulltidsgeskjeft. Hun startet å avbilde norske minner og tilby dem i trykket plakatform gjennom en liten nettbutikk – og fikk stadig flere engasjerte kunder. Etterhvert var det nok å gjøre til at også mannen, Marius Erlandsen, hoppet av sin jobb og tok over det administrative i selskapet. 

 

_DSC8504

 

I dag er Emmeselle representert hos et hundretalls forhandlere som selger den norske streken videre i form av kort, plakater, kunsttrykk og interiørvarer.

På ferden har det blitt mang en utstilling, eget showroom i Oslo, (Skovveien/Frogner) deltakelse på årlige designmesser siden 2013. Høsten 2015 ble "Minneboken - Norsk nostalgi" gitt ut på Aschehoug forlag og oppsummerte serien "Norsk nostalgi" i bokform som en gavebok med 50 illustrasjoner og korthistorier av Mona Stenseth Erlandsen (tidl. Larsen) og forfatter Selma Lønning Aarø.

Illustrasjonene har også vært avbildet og omtalt i en rekke magasiner, blogger eller i TV-produksjonen "Eventyrlig Oppussing" på Tv3. 

I 2017 flyttet familien og selskapet fra Oslo sentrum til Porsgrunn, inn i det gamle kulturhuset i sentrum for å søke nye eventyr, drive selskapet og restaurere bolig i inspirende og historiske omgivelser i herskapelige Villa Frednes, som har vært brukt til så mangt gjennom tidene.

 

 

Trenger du produktfoto? Last ned i høy oppløsning HER!

 

Kontaktinfo:

Mona Stenseth Erlandsen
Tlf: 99463738
mona(at)emmeselle.no

Marius Erlandsen
Tlf: 99640012
marius(at)emmeselle.no