- Vil du bli forhandler?

Registrer deg HER og vent på tilbakemelding fra oss med login for å komme inn i bestillingssystem for forhandlere. (Tar som regel kort tid!) Ta gjerne kontakt for mer informasjon. Du kan også sende en e-post på post@emmeselle.no eller ringe Mona direkte 99 46 37 38 om du trenger hjelp helt umiddelbart eller etter kontortid. 

- Er du allerede forhandler?

Om du allerede er registrert i vårt system, kan du logge deg inn med brukernavn og passord på "Din konto" nederst på siden for å få tilgang til direkte bestilling og egen profil. For å få tilgang til passord, tast inn registrert e-postadresse og få sendt nytt passord på direkten. Trenger du hjelp? Ring eller send oss en mail så hjelper vi deg sette opp ordre eller bistår med det som er av behov.

 

LOGG INN 

Åpne KATALOG 2019

Se kart med alle våre forhandlere her 

Har du glemt passordet? Få tilsendt nytt herfra.

 

Emmeselle har siden 2012 produsert kommersiell kunst inspirert av norsk kulturarv. Vi er representert hos ulike forhandlere rundt i hele landet, fra museumsbutikker til gårdshandlerier og gave/interiørbutikker. 

Vårt hovedfokus og nisje er norskproduserte kunsttrykk og kunstkort basert på motiver fra kunstner/illustratør Mona Stenseth Erlandsen.